phone Pomoc-kontakt

Badania technik optymalizacji żywności

EN_01617007_0138
Badania technik optymalizacji żywności
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
TO GO WITH AFP STORY BY Carlos MANDUJANO
Melissa Castro, head chef at Ccori, an organization that promotes socio-environmental gastronomy with support from the French companies Sodexo and Stop Hunger, prepares a dish using the peels, leaves, and stems of vegetables and fruits in a restaurant laboratory where a team of chefs and nutritionists investigate culinary techniques to optimize food in Lima, on March 26, 2024. Peruvian Chef Palmiro Ocampo launched a crusade in 2018 to not waste food. To do this, he shares his recipes with dozens of mothers from soup kitchens in poor areas of Lima and has managed to optimize more than a ton of ingredients that normally ended up in the trash and have been turned into delicious dishes. (Photo by Ernesto BENAVIDES / AFP)
2024-03-26
ERNESTO BENAVIDES/AFP/East News
AFP
ERNESTO BENAVIDES
AFP_34P979L
3,24MB
41cm x 28cm przy 300dpi
2018, 2024, 26, A, AFP, AN, AND, AREAS, AT, BEEN, BENAVIDES, BY, CASTRO, ccori, CHEF, CHEFS, COMPANIES, CRUSADE, CULINARY, DELICIOUS, DISH, DISHES, DO, DOZENS, ENDED, ERNESTO, FOOD, FRENCH, FROM, FRUITS, GASTRONOMY, HAS, HAVE, HE, HEAD, HIS, HORIZONTAL, HUNGER, IN, INGREDIENTS, INTO, INVESTIGATE, KITCHENS, LABORATORY, LAUNCHED, LEAVES, LIMA, MANAGED, MARCH, MELISSA, MORE, MOTHERS, NORMALLY, NOT, NUTRITIONISTS, OCAMPO, OF, ON, OPTIMIZE, ORGANIZATION, PALMIRO, PEELS, PERU, PERUVIAN, PHOTO, POOR, PREPARES, PROMOTES, RECIPES, RESTAURANT, SHARES, SOCIO-ENVIRONMENTAL, SODEXO, SOUP, STEMS, STOP, SUPPORT, TEAM, TECHNIQUES, THAN, THAT, THE, THIS, TO, TON, TRASH, TURNED, UP, USING, VEGETABLES, WASTE, WHERE, WITH,