Uprawia jadalne wodorosty dla restauracji

EN_01469206_0634
Uprawia jadalne wodorosty dla restauracji
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
Seaweed farmer Jean-Marie Pedron picks edible seaweed Ao-Nori along a beach of le Croisic, western France on March 18, 2021, following an order from a three stars chef. - In the sea farm "les jardins de la mer", Pedron grows and picks seaweed and wild plants to provide gastronomic restaurants and starred chefs. (Photo by LOIC VENANCE / AFP)
2021-03-17
LOIC VENANCE/AFP/East News
AFP
LOIC VENANCE
AFP_96996D
2,65MB
47cm x 31cm przy 300dpi
18, 2021, A, ALONG, AN, AND, AO-NORI, BEACH, BY, CHEF, CHEFS, CROISIC, CULTURE, DE, EDIBLE, FARM, FARMER, FOLLOWING, FRANCE, FROM, GASTRONOMIC, GROWS, HORIZONTAL, IN, JARDINS, JEAN-MARIE, LA, LE, LES, LOIC, MARCH, MER, OF, ON, ORDER, PEDRON, PICKS, PLANTS, PROVIDE, RESTAURANTS, SEA, SEAWEED, STARRED, STARS, THE, THREE, TO, VENANCE, WESTERN, WILD,