SPL RF Nov 2020

EN_01453193_0008
SPL RF Nov 2020
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
SPECIAL RATES FOR EDITORIAL AND BOOKS RF RATES FOR OTHER USE - INTERNET +100% Internet +100%
Illustration of Leuconostoc citreum. L. citreum belongs to the group of lactic acid producing bacteria. It is used in the starter culture system for the fermentation of kimchi, a fermented cabbage product. Leuconostoc species are usually non-pathogenic, nonhemolytic, vancomycin resistant, acid-tolerant microorganisms. They are traditionally found in association with plant matter, fermenting vegetables, milk, dairy products, wines and meats. Leuconostoc species are often used in production of fermented foods because of their ability to produce lactic acid and diacetyl. Leuconostoc species can often be found in the wild and are a part of the natural microflora in almost all farming soil.
SPL RF Nov 2020
2020-11-07
ROBERT BROOK/Science Photo Library/East News
Science Photo Library RF
ROBERT BROOK
f0312193
2,3MB
51cm x 37cm przy 300dpi
3D, A, ABILITY, ACID, ACID-TOLERANT, ALL, ALMOST, AND, ARE, ARTWORK, ASSOCIATION, BACTERIA, BACTERIAL, BACTERIOLOGY, BACTERIUM, BE, BECAUSE, BELONGS, BROOK, CABBAGE, CAN, CGI, CITREUM, CULTURE, DAIRY, DIACETYL, DIGITALLY, FARMING, FERMATATION, FERMENTATION, FERMENTED, FERMENTING, FOOD, FOODS, FOR, FOUND, GENERATED, GRAM-POSITIVE, GROUP, ILLUSTRATION, IN, IS, IT, KIMCHI, L, LACTIC, LACTO, LEUCONOSTOC, LISTERIA, MATTER, MEATS, MICROFLORA, MICROORGANISMS, MILK, NATURAL, NO-ONE, NOBODY, NON-PATHOGENIC, NONHEMOLYTIC, OF, OFTEN, PART, PLANT, PRODUCE, PRODUCING, PRODUCT, PRODUCTION, PRODUCTS, RESISTANT, ROBERT, SOIL, SPECIES, STARTER, SYSTEM, THE, THEIR, THEY, TO, TRADITIONALLY, USED, USUALLY, VANCOMYCIN, VEGETABLES, WILD, WINES, WITH,