Produkcja sosu sojowego metodą tradycyjną

EN_01615249_1155
Produkcja sosu sojowego metodą tradycyjną
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
<TAB><TAB><TAB>100748+0900 JAPAN OUT
Koji malted rice is spread on Mushiro straw mat at Kamebishi, a soy sauce brewing company in Higashikagawa City, Kagawa Prefecture on Oct. 16, 2023. Kamebishi is the only company in Japan that uses the traditional "mushiro koji method," in which koji grown on a mushiro is used.( The Yomiuri Shimbun via AP Images )
2024-03-27
Makoto Kondo/Associated Press/East News
Associated Press
Makoto Kondo
24087224205337
2,05MB
30cm x 21cm przy 300dpi
16, 2023, A, AP, AT, BREWING, CITY, COMPANY, CTR, FOOD, GROWN, HIGASHIKAGAWA, IMAGES, IN, IS, JAPAN, JPN, KAGAWA, kamebishi, KOJI, KONDO, MAKOTO, MALTED, MAT, METHOD, MUSHIRO, OCT, ON, ONLY, PREFECTURE, RICE, SAUCE, SEASONING, SHIMBUN, SOY, SPREAD, STRAW, THAT, THE, TRADITIONAL, USED, USES, VIA, WASHOKU, WHICH, YOMIURI,