Produkcja baklawy

EN_01613621_1713
Produkcja baklawy
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
GAZIANTEP, TURKIYE - MARCH 09: A view of 'Antep baklava', the first registered Turkish product of the European Union (EU), after cooked as part of Ramadan preparations in Gaziantep, Turkiye on March 09, 2024. Masters of Baklava in Gaziantep, Turkiye's inaugural gastronomy city, have finalized their preparations for the upcoming Ramadan season, where sales traditionally soar. The renowned 'Antep Baklava,' recognized as the first registered Turkish product by the European Union (EU), is poised to grace the center of iftar (evening, feast meal) tables during the holy month of Ramadan. Mehmet Akif Parlak / Anadolu
2024-03-09
AA/ABACA/Abaca/East News
Abaca
AA/ABACA
BRAA20240309_785
4,51MB
46cm x 31cm przy 300dpi
09, 2024, A, AA, ABACA, AFTER, AKIF, ANADOLU, ANTEP, AS, BAKLAVA, BY, CENTER, CITY, CONTRIBUTOR, COOKED, DURING, EU, EUROPEAN, EVENING, FEAST, FINALIZED, FIRST, FOLKLORE, FOR, GASTRONOMY, GAZIANTEP, GRACE, HAVE, HOLY, IFTAR, IN, INAUGURAL, IS, ISLAM, MARCH, MASTERS, MEAL, MEHMET, MONTH, OF, ON, PARLAK, PART, POISED, PREPARATIONS, PRODUCT, RAMADAN, RECOGNIZED, REGISTERED, RELIGION, RENOWNED, S, SALES, SEASON, SOAR, TABLES, THE, THEIR, TO, TRADITIONALLY, TURKEY, TURKISH, TURKIYE, UNION, UPCOMING, VIEW, WHERE,