Druga fala COVID-19: ograniczenia w gastronomii
EN_01451303_0001
2020-10-25
Marek BAZAK/East News
Marek BAZAK
ZOFIA BAZAK
MABA_jedzenienawynos1
9,42MB
51cm x 34cm przy 300dpi
19, BAR, BAROW, BARY, BAZAK, CALA, COVID, COVID-19, CZERWONA, CZERWONEJ, DANIA, DANIE, DECYZJA, DZIALALNOSC, DZIALANIA, EAST, EPIDEMIA, FUNKCJONOWANIU, GASTRONOMIA, GASTRONOMICZNYCH, GASTRONOMII, GOSC, GOSCIE, I, ICH, JEDZENIE, KLIENCI, KLIENT, KONSUMPCJA, KONSUMPCJI, KORONAWIRUS, LAWKA, LOCKDOWN, LOKALI, MAREK, MIEJSCU, NA, NEWS, O, OBIAD, OBOSTRZENIA, OGRANICZENIA, PANDEMIA, PANDEMICZNEJ, PARK, POJEMNIK, POJEMNIKACH, POLAND, POLSKA, POSILEK, RESTAURACJA, RESTAURACJE, RESTAURACJI, RESTRYKCJE, SPRZEDAJA, SPRZEDAZ, STACJONARMEGO, STREFA, STREFIE, STRYROPIANOWY, STYROPIANOWYCH, TYLKO, W, WYLACZNIE, WYNOS, ZAKAZ, ZAMKNIECIE, ZAMKNIECIU, ZAMKNIETA, ZAMKNIETE, ZOFIA,