Tajlandia - Sipa

EN_01173765_0041
Tajlandia - Sipa
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
A woman eating a typical green papaya salad in the streets of Bangkok. This green papaya salad, also known as "som tam", is popular the world over, and when you taste it you'll know why. The slightly tart flavor of the green papaya combines wonderfully with the spice of red chili and the saltiness of fish sauce and the sweetness of honey (note that it can also be made vegetarian/vegan - see recipe). Green papaya salad is a beautifully unique and flavor-filled dish that will make a great impression. It's also easy to make, low-calorie, and very nutritious. So try this Som tam recipe for dinner tonight!. Green papaya salad is a spicy salad made from shredded unripe papaya. It is of Lao origin but it is also eaten throughout Southeast Asia. Locally known in Cambodia as bok l'hong, in Laos as tam som or the more specific name tam maak hoong, in Thailand as som tam, and in Vietnam as goi du du. Som tam, the Thai variation, was listed at number 46 on World's 50 most delicious foods compiled by CNN Go in 2011. (Photo by Sergi Reboredo) *** Please Use Credit from Credit Field ***
Tajlandia - Sipa
2014-05-16
Sergi Reboredo/Sipa USA/East News
Sipa USA
Sergi Reboredo
sipausa_15159676
5,26MB
62cm x 42cm przy 300dpi
2011, 46, 50, A, ALSO, AND, AS, ASIA, ASIAN, AT, BANGKOK, BE, BEAUTIFULLY, BOK, BUT, BY, CAB, CAMBODIA, CAN, CAPITAL, CART, CENTER, CENTRAL, CHATUCHAK, CHEAP, CHILI, CITIES, CITY, CNN, COMBINES, COMPILED, COOKING, CUISINE, CULTURE, DAYTIME, DELICIOUS, DESTINATIONS, DINNER, DISH, DU, EAST, EASY, EAT, EATEN, EATING, EPICUREAN, ETHNIC, EXOTIC, FAST, FASTFOOD, FIELD, FISH, FLAVOR, FLAVOR-FILLED, FLEA, FOOD, FOODS, FOOT, FOR, FROM, FUSION, GO, GOI, GOURMET, GREAT, GREEN, HERITAGE, HISTORIC, HONEY, HONG, HOONG, IMPORTANT, IMPRESSION, IN, IS, IT, J, JATUJAK, JJ, KNOW, KNOWN, LAO, LAOS, LISTED, LL, LOCALLY, LOCATED, LOCATIONS, LOW-CALORIE, MAAK, MADE, MAIN, MAKE, MARKET, MORE, MOST, NAME, NOTE, NUMBER, NUTRITIOUS, OF, ON, OR, ORIENT, ORIENTAL, ORIGIN, OVER, PAPAYA, PHO, PINK, PLEASE, POPULAR, RAMA, REBOREDO, RECIPE, RED, RESTAURANTS, SALAD, SALTINESS, SAUCE, SCENE, SEE, SERGI, SHOP, SHOPPING, SHOPS, SHREDDED, SLIGHTLY, SNACK, SNACKS, SO, SOM, SOMTAM, SOUTH, SOUTHEAST, SOUVENIR, SOUVENIRS, SPECIFIC, SPICE, SPICES, SPICY, STALL, STALLS, STREET, STREETS, SWEETNESS, TAM, TART, TASTE, TASTY, TAXI, THAI, THAILAND, THAT, THE, THIS, THROUGHOUT, TO, TONIGHT, TRADER, TRADERS, TRAVEL, TRY, TYPICAL, UNIQUE, UNRIPE, URBAN, USE, VARIATION, VEGAN, VEGETARIAN, VENDOR, VERY, VIETNAM, VIEW, WAS, WEEKEND, WHEN, WHY, WILL, WITH, WOMAN, WONDERFULLY, WORLD, YOU,