Przerabianie muszli ostryg

EN_01479777_1069
Przerabianie muszli ostryg
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
TO GO WITH AFP STORY BY OLIVIER GUERIN
Employees of Ovive, a company that manufactures products from oyster shells, open a bag of crushed oysters in Perigny, western France, on June 09, 2021. - In Charente-Maritime, France's biggest oyster producer, Ovive is specialised in the collect of oyster's shell since 1989. Once collected, the shells are dried to eliminate bacterias, and crushed. (Photo by XAVIER LEOTY / AFP)
2021-06-09
XAVIER LEOTY/AFP/East News
AFP
XAVIER LEOTY
AFP_9BQ2UX
2,45MB
51cm x 34cm przy 300dpi
09, 1989, 2021, A, AND, ARE, BACTERIAS, BAG, BIGGEST, BY, CHARENTE-MARITIME, COLLECT, COLLECTED, COMPANY, CRUSHED, DRIED, ELIMINATE, EMPLOYEES, FRANCE, FROM, HORIZONTAL, IN, IS, JUNE, LEOTY, MANUFACTURES, OF, ON, ONCE, OPEN, OVIVE, OYSTER, OYSTERS, PERIGNY, PRODUCER, PRODUCTS, SHELL, SHELLS, SINCE, SPECIALISED, THAT, THE, TO, WESTERN, XAVIER,