Chleb wypiekany w piecu na ogień drzewny

EN_01472019_0606
Chleb wypiekany w piecu na ogień drzewny
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
French baker Remi Cauvin shapes dough in his bakery "La couleur des bles", specialised in sourdough bread baked in a century-old wood fire oven, in Montjoire, near Toulouse, south-western France, on March 30, 2021. (Photo by GEORGES GOBET / AFP)
2021-03-30
GEORGES GOBET/AFP/East News
AFP
GEORGES GOBET
AFP_97H7VM
2,1MB
29cm x 20cm przy 300dpi
2021, 30, A, BAKED, BAKER, BAKERY, BLES, BREAD, BY, CAUVIN, CENTURY-OLD, COULEUR, DES, DOUGH, FIRE, FOOD, FOOD-DRINK, FRANCE, FRENCH, GEORGES, GOBET, HIS, HORIZONTAL, IN, LA, MARCH, MONTJOIRE, NEAR, ON, OVEN, REMI, SHAPES, SOURDOUGH, SOUTH-WESTERN, SPECIALISED, TOULOUSE, WOOD,