Chleb wypiekany w piecu na ogień drzewny

EN_01472019_0594
Chleb wypiekany w piecu na ogień drzewny
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
French baker Remi Cauvin puts bread loaves in the oven in his bakery "La couleur des bles", specialised in sourdough bread baked in a century-old wood fire oven, in Montjoire, near Toulouse, south-western France, on March 30, 2021. (Photo by GEORGES GOBET / AFP)
2021-03-30
GEORGES GOBET/AFP/East News
AFP
GEORGES GOBET
AFP_97H7V3
2,96MB
47cm x 31cm przy 300dpi
2021, 30, A, BAKED, BAKER, BAKERY, BLES, BREAD, BY, CAUVIN, CENTURY-OLD, COULEUR, DES, FIRE, FOOD, FOOD-DRINK, FRANCE, FRENCH, GEORGES, GOBET, HIS, HORIZONTAL, IN, LA, LOAVES, MARCH, MONTJOIRE, NEAR, ON, OVEN, PUTS, REMI, SOURDOUGH, SOUTH-WESTERN, SPECIALISED, THE, TOULOUSE, WOOD,