Produkcja Jamon Iberico

EN_01461106_0648
Produkcja Jamon Iberico
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
Spanish master ham cutter Florencio Sanchidrian cuts Spanish Jamon Iberico (Iberian ham) 'Pata Negra' in Membrio, near Caceres on January 18, 2021. - The Spanish Jamon Iberico (Iberian ham) is the name which is given exclusively to hams from the Iberian pig, or Black Iberian breed. The secret of the Iberian ham taste is down to the pigs diet of acorns. (Photo by Gabriel BOUYS / AFP)
2021-01-18
GABRIEL BOUYS/AFP/East News
AFP
GABRIEL BOUYS
AFP_8Z33CL
1,15MB
40cm x 27cm przy 300dpi
18, 2021, ACORNS, ANIMAL, BLACK, BOUYS, BREED, BY, CACERES, CUTS, CUTTER, DIET, DOWN, EXCLUSIVELY, FLORENCIO, FOOD, FROM, GABRIEL, GIVEN, HAM, HAMS, HORIZONTAL, IBERIAN, IBERICO, IN, IS, JAMON, JANUARY, LIFESTYLE, MASTER, MEMBRIO, NAME, NEAR, NEGRA, OF, ON, OR, PATA, PIG, PIGS, SANCHIDRIAN, SECRET, SPANISH, TASTE, THE, TO, WHICH,