EN_01458846_0033
  • 12,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 20,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu. przez 1 rok. Zakaz odsprzedaży.

  • 50,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
TO GO WITH STORY BY AMELIE BARON ON COCOA IN HAITI: "From bean to bar, Haiti's cocoa wants international recognition"
Preparation of hot chocolate drink is done in the workshops of Makaya Chocolat on December 23, 2020 in Petionville, Haiti. - Although small in the face of South America's giants, Haiti is slowly developing its cocoa industry to ensure better incomes for thousands of modest farmers and to end the stereotype of gastronomic art known as the domain of wealthy countries. (Photo by Valerie Baeriswyl / AFP)
Przemysł kakaowy na Haiti - AFP
2020-12-26
VALERIE BAERISWYL/AFP/East News
AFP
VALERIE BAERISWYL
AFP_8XP47G
1,59MB
21cm x 14cm przy 300dpi
2020, 23, ALTHOUGH, AMERICA, AND, ART, AS, BAERISWYL, BETTER, BY, CACAO, CHOCOLAT, CHOCOLATE, COCOA, COUNTRIES, DECEMBER, DEVELOPING, DOMAIN, DONE, DRINK, END, ENSURE, FACE, FARMERS, FOOD-DRINK, FOR, GASTRONOMIC, GIANTS, HAITI, HORIZONTAL, HOT, IN, INCOMES, INDUSTRY, IS, ITS, KNOWN, MAKAYA, MODEST, OF, ON, PETIONVILLE, PREPARATION, SLOWLY, SMALL, SOUTH, STEREOTYPE, THE, THOUSANDS, TO, VALERIE, WEALTHY, WORKSHOPS,