Hodowla ostryg Marennes-Oleron

EN_01455875_0085
Hodowla ostryg Marennes-Oleron
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
David Rocheteau, who has just taken over his father Anthony's hut (ex-football player Dominique Rocheteau's brother), takes us to the oyster parks of the Marennes-Oleron basin, on board of "Mexico", referring to the 1968 World Cup in Mexico, to the oyster maturing area and to the hut, where the oysters are sorted and packed. The Marennes-Oleron oyster beds are renowned for their oyster production. The oysters are bred in beds 5 km out at sea, then matured in shallow ponds called claires. The blue navicula, a small algae present in these ponds, is the reason for the green colour of the Claire oyster, well known by the gastronome. The great quality of the Marennes-Oleron oysters is linked to the mixture of the fresh and salt water, as well as to the maturing in claires. Oysters have been enjoyed by the French since the Roman occupation, if not much earlier. Oyster parks were introduced in France by Napoleon 3rd, because the gathering of wild oysters was wiping the species out. The first farm began production in the Arcachon area, in 1849. Etaules, western France, December 1, 2020. Photo by Eliot Blondet/ABACAPRESS.COM
2020-12-01
Blondet Eliot/ABACA/Abaca/East News
Abaca
Blondet Eliot/ABACA
749457_052
5,87MB
51cm x 34cm przy 300dpi
1, 1849, 1968, 2020, 3RD, 5, A, ABACA, ABACAPRESS, AGRICULTURE, ALGAE, ALIMENTATION, AND, ANTHONY, ARCACHON, ARE, AREA, AS, AT, BASIN, BECAUSE, BEDS, BEEN, BEGAN, BLONDET, BLUE, BOARD, BRED, BROTHER, BY, CALLED, CLAIRE, CLAIRES, COLOUR, CUP, DAVID, DECEMBER, DOMINIQUE, EARLIER, ECONOMY, ELIOT, ENJOYED, ETAULES, EX-FOOTBALL, FARM, FATHER, FIRST, FOR, FRANCE, FRENCH, FRESH, GASTRONOME, GATHERING, GREAT, GREEN, HAS, HAVE, HIS, HUT, IF, IN, INTRODUCED, IS, JUST, KM, KNOWN, LINKED, MARENNES-OLERON, MATURED, MATURING, MEXICO, MIXTURE, MUCH, NAPOLEON, NAVICULA, NOT, OCCUPATION, OF, ON, OUT, OVER, OYSTER, OYSTERS, PACKED, PARKS, PLAYER, PONDS, PRESENT, PRODUCTION, QUALITY, REASON, REFERRING, RENOWNED, ROCHETEAU, ROMAN, SALT, SEA, SHALLOW, SINCE, SMALL, SORTED, SPECIES, TAKEN, TAKES, THE, THEIR, THEN, THESE, TO, US, WAS, WATER, WELL, WERE, WESTERN, WHERE, WHO, WILD, WIPING, WORLD,