Wimbledon 2014

EN_01134163_0111
Wimbledon 2014
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
Editorial use only. No video emulation. No false commercial association. No manipulation of images. No use with any unofficial third party logos. No transmission of images to mobile services. Editorial use only. No video emulation. No false commercial ass
Canada's Vasek Pospisil (bottom)celebrates after winning the Men's Doubles Final with USA's Jack Sock against USA's Mike and Bob Bryan during day thirteen of the Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon.
Wimbledon 2014
2014-07-05
PA Wire/Press Association Images/EAST NEWS
Press Association
Gareth Fuller
20318308
1,59MB
21cm x 27cm przy 300dpi
AFTER, AGAINST, ALL, AND, AT, BOB, BOTTOM, BRYAN, CANADA, CELEBRATES, CHAMPIONSHIPS, CLUB, CROQUET, DAY, DOUBLES, DURING, ENGLAND, FINAL, FULLER, GARETH, JACK, LAWN, MEN, MIKE, OF, POSPISIL, SOCK, TENNIS, THE, THIRTEEN, USA, VASEK, WIMBLEDON, WINNING, WITH,