Festiwal wina w Edmonton
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
EDMONTON, CANADA - FEBRUARY 24: Profiterole a la Mode with Choux Paste, Financier Cream and Chocolate: a culinary dessert masterpiece curated by the world-class team, led by Executive Chef Serge Belair, expertly crafted to complement wine pairings at the 2024 Winefest Edmonton held at the Convention Center, on February 24, 2024, in Edmonton, Alberta, Canada. (Photo by Artur Widak/NurPhoto) (Photo by Artur Widak / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Festiwal wina w Edmonton
2024-02-24
Nur Photo/East News
Nur Photo
ARTUR WIDAK
075_widak-2024wine240224_npFKK
2,77MB
34cm x 23cm przy 300dpi
2024, 24, A, AFP, ALBERTA, AMBIANCE, AND, AROMA, ART, ARTUR, AT, BELAIR, BY, CANADA, CANADIAN, CATERING, CENTER, CHEF, CHOCOLATE, CHOUX, COMMEMORATION, COMMUNICATION, COMPLEMENT, CONVENTION, CRAFTED, CREAM, CREATION, CUISINE, CULINARY, CULTURE, CURATED, CUSINE, DELICIOUS, DELIGHT, DESSERT, DINING, DISCOVERY, ECONOMY, EDMONTON, EDUCATION, ETIQUETTE, EVENT, EXECUTIVE, EXPERIENCE, EXPERTLY, FEBRUARY, FESTIVAL, FINANCE, FINANCIER, FINE, FLAVOR, FOOD, FRENCH, GASTRONOMIC, GASTRONOMY, GATHERING, GLASS, GOOD, GOURMET, HELD, HORIZONTAL, HOSPITALITY, IN, INDUSTRY, INTERACTION, KNOWLEDGE, LA, LEARNING, LED, MASTERPIECE, MODE, NURPHOTO, ON, PAIRING, PAIRINGS, PAPRIKA, PASTE, PASTRY, PHOTO, PHOTOGRAPHY, PRESENTATION, PROFITEROLE, SAMPLING, SAVOIR, SAVOURING, SERGE, SHARING, SMOKED, SOCIALIZING, TEAM, TERROIR, TESTING, THE, TIME, TO, TOASTING, VIA, VIVRE, WIDAK, WINE, WINEFEST, WITH, WORLD-CLASS,