Dous Makos, waniliowa krówka z Haiti
  • 30,00 EUR

    Sporządzenie wydruku na potrzeby prywatne, przetrzymywanie w pamięci komputera, bez prawa do rozpowszechniania.

  • 40,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności niekomercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 75,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym na stronie internetowej, w social mediach (Facebook, Instagram etc.) lub na blogu prowadzonych w ramach działalności komercyjnej. Licencja na 1 rok. Zakaz odsprzedaży. Maksymalny rozmiar zdjęcia 2000px.

  • 90,00 EUR

    Jednokrotna publikacja wyłącznie w celu informacyjnym, publicystycznym lub dokumentalnym wewnątrz dziennika, magazynu lub książki (dozwolone wersje cyfrowe). Jedno wydanie na terytorium jednego kraju. Zakaz odsprzedaży.

Ceny brutto
Prosimy o kontakt w sprawie wyceny innego rodzaju publikacji. Ceny tylko dla sprzedaży online.
A bowl of Dous Makos, a sweet local culinary specialty in Petit-Goave, Haiti, June 1, 2023. Dous Makos is a type of vanilla fudge native to Petit-Goave, Haiti. It usually is layered with a strip of vanilla, chocolate and a layer made with red food coloring. Dous Makos was created by Fernand Macos, a Belgian entrepreneur, in 1939. (Photo by Richard PIERRIN / AFP)
Dous Makos, waniliowa krówka z Haiti
2023-06-01
RICHARD PIERRIN/AFP/East News
AFP
RICHARD PIERRIN
AFP_33GT2HL
3,26MB
43cm x 29cm przy 300dpi
1, 1939, 2023, A, AFP, AND, BELGIAN, BOWL, BY, CHOCOLATE, COLORING, CREATED, CULINARY, DOUS, ENTREPRENEUR, FERNAND, FOOD, FUDGE, HAITI, HORIZONTAL, IN, IS, IT, JUNE, LAYER, LAYERED, LOCAL, MACOS, MADE, MAKOS, NATIVE, OF, petit-go, PETIT-GOAVE, PHOTO, PIERRIN, RED, RICHARD, SPECIALTY, STRIP, SWEET, TO, TYPE, USUALLY, VANILLA, VE, WAS, WITH,