niedziela, 17 grudnia 2017
zamknij [x]
do:

Warszawska piekarnia Liliput (38)

EN_01282371_0001 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0002 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0003 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0004 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0005 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0007 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0008 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0009 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0011 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0012 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0013 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0014 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0015 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0017 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0018 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0019 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0020 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0021 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0022 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0023 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0024 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0025 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0027 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0028 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0029 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0030 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0031 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0032 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0033 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0034 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0035 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0036 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0037 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0038 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0039 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0040 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0041 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
EN_01282371_0042 RP
05.10.2017 Warszawa Piekarnia Liliput na warszawskiej Sadybie powstala w 1991 roku i wytwarza pieczywo stosujac receptury przekazane przez dziadkow. Wypiekane jest w niej ponad 50 rodzajow pieczywa poczawszy od chleba zytniego, poprzez pieczywo pszenne konczac na pieczywie slodkim. Do produkcji uzywa sie naturalnego zakwasu, jak i wielu innych naturalnych dodatkow Fot. Hubert Mathis/REPORTER
Rocznice 2017 Na wyłączność