Chef Magnus Ek w restauracji Oaxen Krog, Sztakholm - Jalag

EN_01210446_2857
Chef Magnus Ek w restauracji Oaxen Krog, Sztakholm - Jalag
Empty sea urchin shells at the restaurant Oaxen Krog run by chef Magnus Ek, Stockholm
MINIMUM PRICE EUR40
2015-10-27
East News
Jalag Syndication
Gammelmark, S
11423331
2,2MB
29cm x 43cm by 300dpi
AND, AT, BIEC, BIEG, BROKEN, BY, CHEF, COOK, CUISINE, DRINK, EK, ELEMENT, EMPTY, EUROPA, EUROPE, FOOD, GAMMELMARK, GARBAGE, GASTRONOMIA, GASTRONOMY, GOTOWAC, GOURMET, INGREDIENT, INGREDIENTS, JEDEN, JEDZENIE, JEZ, KROG, KUCHARZ, KUCHMISTRZ, KUCHNI, KUCHNIA, LUSKI, MAGNUS, MIECZAK, MOLLUSC, MOLLUSK, MORSKI, MORZE, MUSZLE, NAPOJ, NIKT, NO, NO-ONE, NOBODY, NOVELLE, OAXEN, ONE, PIC, POCISKI, POPSUTA, POPSUTE, POPSUTY, POZYWIENIE, PUSTA, PUSTE, PUSTY, RESTAURACJA, RESTAURANT, RUBBISH, RUN, SCANDINAVIA, SEA, SEA-URCHIN, SHELLS, SKANDYNAWIA, SKLADNIK, SREN, STOCKHOLM, SWEDEN, SZEF, SZTOKHOLM, SZWECJA, THE, TRASH, URCHIN, WASTE, ZLAMANA, ZLAMANE, ZLAMANY, ZYWNOSC,